وقتی BBC در حین تبرئه انگلیس از فاجعه حلبچه، به نقش این کشور در کشتار مردم اعتراف می کند!
گروه سیاسی: سایت شبکه خبری BBC فارسی که از بودجه وزارت خارجه رژیم سلطنتی انگلیس ارتزاق می کند؛ به بهانه حملات شیمیایی صدام در جنگ تحمیلی و شهادت مردم حلبچه، نسبت به این واقعه ابراز ناراحتی کرده است!
به گزارش رجانیوز، بنگاه دروغ پراکنی انگلیس با انتشار روایتی از فاجعه حلبچه؛ سعی کرده تا به صورت غیر مستقیم با تبرئه کردن امریکا و انگلیس، این دو کشور جنایتکار علیه مردم جهان را به عنوان ناجی مردم حلبچه نشان دهد. این سایت نوشته است:
"بر ملا شدن آنچه در حلبچه روی داده بود، وجدان جهانیان را تکان داد، و سه سال بعد از آن، بریتانیا و آمریکا بر فراز نواحی شمالی عراق منطقه پرواز ممنوع ایجاد کردند. این کار مانع از حمله صدام به کردها شد، و به آنها اجازه داد دور از کنترل بغداد بهسوی شکوفایی قدم بردارند."
این تلاش مضحک از سوی BBC در حالی صورت گرفته است که در بخش دیگری از این گزارش ضمن اعتراف به نقش انگلیس امریکا در ارسال سلاح های شیمیایی به صدام و کشتار مردم حلبچه آمده است:
"علائم موجود روی بقایای بسیاری از بمبهایی که در حلبچه پیدا شده اند، نشان میدهد که ساخت اتحاد شوروی سابق بوده اند. دادههای موجود از مشارکت 85 شرکت آلمانی، 19 شرکت فرانسوی، 18 شرکت بریتانیایی و 18 شرکت آمریکایی حکایت دارند."
گفتنی است امریکا، انگلیس و بسیاری از کشورهای اروپایی در حالی طی چند دهه اخیر کارنامه سیاهی از خود درباره نقض حقوق بشر گسترده در جهان به چا گذارده اند که به نظر می رسد انتشار این قبیل مطالب سطحی و بی مایه به منظور تبرئه جنایتهای بی شمار این دولت ها، نه تنها بی فایده است که بیش از پیش به رسوایی آنها خواهد انجامید؛ کمااینکه در گزارش مودر اشاره نیز، به طور ناخواسته سایت بی بی سی به نقش انگلیس در کشتار مردم حلبچه اشاره کرده است.
گفتنی است با پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات والفجر 10 و آزادسازی بسیاری از مناطق کردنشین از جمله شهر استراتژیک حلبچه، رژیم بعثی عراق در یک اقدام غیرانسانی، به قصد انتقامگیری از این شکست فاحش و دشمنی با مردم خودش، شهر حلبچه و اطراف آن را هدف بمبهای شیمیایی قرارداد که در این فاجعه بزرگ، حدود پنج هزار کرد عراقی به شهادت رسیده و هفت هزار تن دیگر مصدوم شدند.
فاجعه حلبچه علاوه بر جنبههای انسانی و اخلاقی، زیانهایی در روابط خارجی رژیم بعثی عراق در پی داشت و حتی بسیاری از حامیان آن را برآشفته کرد. انعکاس صحنههای دلخراش قربانیان گازهای سمّی حلبچه در سراسر جهان، موقعیت بینالمللی رژیم عراق و حامیان وی را بسیار تضعیف نمود. اعزام خبرنگاران خارجی به ایران و بازدید از منطقه، تدریجاً ابعاد این جنایت دهشتناک را افشا کرد و واکنشهای متعددی را برانگیخت.
به کارگیری سلاحهای شیمیایی از سوی عراق در حالی صورت میگرفت که این کشور جزو 120 کشور امضا کننده پروتکل ژنو راجع به منع استفاده از سلاحهای سمی و خفه کننده قرار داشت. تا حدود پس از یک ماه از بمباران حلبچه، بازتاب آن در رسانههای خبری خارجی مشاهده میشد. لیکن با اتمام حملات عراق به شهرهای ایران و نیز اعزام نمایندگان ایران وعراق به سازمان ملل و مذاکره با دبیرکل سازمان ملل، تدریجاً از جنایات عراق در حلبچه همه چیز به فراموشی سپرده شد. ادامه مطلب...