متنی که می خوانید روایت سردار حاج حسین همدانی از نحوه معرفی و معارفه شهید حاج محمد شهبازی به عنوان فرمانده سپاه استان همدان می باشد:
...آقای بروجردی گفت:«برادرمان محمود شهبازی دستجردی از مبارزین مذهبی فعّال جنبش دانشجویی در قبل از انقلاب بوده، ضمن اینکه ایشان شاگرد شاخص کلاسهای معارف اسلامی استاد علی اکبر پرورش هستند.این برادر عزیز ما، دانشجوی رشته ی مهندسی صنایع در دانشگاه علم و صنعت تهران است. روز 12 بهمن 57 در کمیته مردمی استقبال از رهبر انقلاب، آقای شهبازی مسئولیت برنامه ریزی تأمین امنیت حضرت امام(ره) در بهشت زهرا(سلام الله علیها) را بر عهده داشت. ضمن آنکه از عناصر برجسته دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در جریان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا هم بوده.
ایشان ادامه داد: در این رابطه نکته ای را خدمت شما عزیران مطرح می کنم که تقاضا دارم عجالتاً آن را جای دیگری عنوان نکنید. مطلبی که می گویم، صرفاً با هدف آشنایی بهتر شما با این برادر عزیز است: بعد از شکست تهاجم نظامی عناصر نیروی دلتای ارتش آمریکا در صحرای طبس، وقتی که قرار شد جاسوسان آمریکایی را در سطح استان های کشور تقسیم و نگهداری کنند، برادرمان شهبازی، تعدادی از این جاسوس ها را آورد و آنها را در همین شهر همدان مخفی کرد. مسؤلیت حفاظت از آنها را هم سپرد به یکی از بچّه های سپاه همدان. سوابق سپاهی گری و نظامی ایشان هم درخشان است. برادرمان شهبازی عضو دفتر هماهنگی ستاد مرکزی سپاه بوده و از شروع جنگ در جبهه چپ سر پل، به همراه بچه های گردان 9 سپاه تهران دست اندرکار شناسایی شبانه روزی خطوط و مواضع ارتش بعث شده.»
طی دو ماه ی اوّل بعد از پیروزی انقلاب، اوّلین فرمانده سپاه استان همدان آقای حسین کوشش بود. ایشان از مبارزین ضد رژیم شاه بود و سابقه ی پنج سال اسارت در زندان های طاغوت را داشت.البته کوشش یک عنصر نظامی نبود. لذا، در دوره مسئولیت ایشان، امر مدیریت سپاه استان به صورت جمعی و هیئتی انجام می گرفت. بعد از استعفای کوشش از فروردین 58 تا اوایل شهریور آن سال مسئولیت فرملندهی سپاه استان بر عهده خانم دبّاغ قرارداشت. بعد از ایشان هم که از طرف دفتر هماهنگی سپاه آقای سعید طایفه نوروزی را به عنوان فرمانده سپاه استان به همدان فرستادند، خلاء 6 ماه ناشی از اسارت آقای طایفه نوروزی در پاییز و زمستان 59 در حکم ضربه ی سختی بود که به تشکیلات و روال مدیریتی سپاه همدان وارد آمد.
به جرأت می توانم بگویم محمود شهبازی، فرمانده مدیری بود که بعد از آمدنش، به مدیریت سپاه استان، خصلتی کاملاً تشکلیلاتی و منسجم بخشید. او بود که به سپاه استان، خصلتی کاملاً تشکیلاتی و منسجم بخشید. او بود که به سپاه استان همدان نظم و نسق داد و در نتیجه، آن خلجان های ذهنی موجود در بین اعضای شورای فرماندهی سپاه استان خیلی زود برطرف شد.
دقیقاً تا بیست روز بعد از آن مراسم معارفه، محمود شهبازی در سپاه پای هیچ ورقه ای را امضا نکرد. حتّی یک جلسه هم با رده های مسئول نگذاشت. گفته بود: سپاه عجالتاً بایستی با همدان روال قبلی اداره بشود تا بعد، من ببینم برای سر و سامان دادن به آن، چه باید کرد.
یک ابتکار جالبی هم به خرج داد و برای اولین بار در سپاه همدان، بحث تشکلیل یک کمیسیون ارزیابی و تصفیه را مطرح کرد. حکم تشکلیل این کمیسیون را هم به آقای امیر چلویی داد و به او گفت: آقای چلویی، شما در این کمیسیون، نماینده من هستید. تکلیف دارید تا با دقّت به وضعیت یکایک اعضای سپاه استان رسیدگی کنید و عناصر فاقد صلاحیت برای عضویت در این نهاد را شناسیی و تصفیه کنید. البته به پیشنهاد بنده، قرار شد آقای چلویی با حفظ سمت در آن کمیسیون، جانشین من در واحد تدارکات بشود.